logo frapperia FINAL

 

Urban Lounge nascut din dorinta de a oferi un spatiu atragator, dar in acelasi timp relaxant, pentru a petrece momente de neuitat alaturi de prieteni, pentru a lucra in liniste sau pentru a intalni parteneri de afaceri. 

 

Cu 45 locuri disponibile in interior si tot atatea in exterior, Frapperia este un bistro de zi ce ofera o atmosfera extrem de placuta, ce te incurajeaza sa bei un cappuccino aromat insotit de un desert “de casa” sau sa degusti un preparat savuros pregatit de specialistii bucatari.

Fiind pozitionat in inima orasului Constanta, amenajat de o echipa de designeri profesioniști cu idei unice, Frapperia imbina armonios o zona integrată în care poți degusta preparate din cafea realizate de o echipa profesionista de barista cu zonele destinate pauzelor de pranz si cina, înconjurate de lumină naturală și culori calde. 

 

 

Un loc nou, frumos, popular mai ales in randul adolescentilor si studentilor din Constanta, un echilibru perfect intre conceptele de “calitate”, “prietenie” si “implicare”,
care te face sa te intorci mereu!

Str. Ștefan cel Mare 13 Constanta

0771 45 24 27

0727 85 85 41

office@mystic.ro