sigla mystic coffee

Unic distribuitor in zona Dobrogea a marilor branduri de cafea Costa Coffee si Caffe Vergnano, Mystic Coffee este o echipa tanara ce livreaza echipamente si consumabile horeca, aparate si produse vending, cafea si specialitati.

Costa Coffee

Povestea Costa Coffee a inceput la Londra, la sfarsitul anilor ’60, o data cu venirea din Italia a fratilor Costa. Dupa ce si-au insusit cunostintele de baza lucrand pentru un distribuitor de cafea din Londra, fratii au decis sa infiinteze propria distributie si astfel sa aduca un pic din “Dolce Vita” si la Londra: o cafea extraordinara care sa combata orice amaraciune din viata. 

In 1971 inffinteaza propria micro prajitorie de cafea in inima Londrei, unde incep sa experimenteze cu diferite tipuri de amestecuri de cafele prajite lent, ajungand sa isi vanda cafeaua celor mai renumite hoteluri si restaurante din Londra, inclusiv catre faimosul Ritz si Dorchester. 

Lucrurile au mers in permanenta in directia buna iar in prezent exista 4000 de Costa Coffee in toata lumea! 

Costa Coffee se aprovizioneaza cu cele mai bune boabe, doar 1 din 20 dintre cele cultivate in lume fiind suficient de bun, fiind singura companie care se aprovizioneaza din ferme certificate 100% Rainforest Alliance! 

Printr-un proces neincetat de cautare a perfectiunii, fratii Costa au descoperit ca prin prajirea lenta a cafelei pot pastra in boabele de cafea mai multe uleiuri naturale, rezultand un gust mai fin si mai bogat.  

Caffe Vergnano

Caffe Vergnano este espresso-ul pe care il alegi. Este cafeaua pe care o alegi pentru calitate, autenticitate si valori. O cafea generoasa si durabila, ambasador al frumosului spirit italian.

 Este cafeaua care te face sa te simti in largul tau, sa simti caldura familiei si a prietenilor.

Cand alegi Vergnano, faci parte dintr-o familie care impartaseste valorile tale. Gustul unic al unui espresso italian cu adevarat autentic. 

O selectie fina de boabe de cafea provenite de la cei mai populari si premium producatori din America Latina, Africa si Asia. 

Fiecare origine este prajita lent pentru a dezvalui maximul compusilor sai aromatici.